Magunkról

Sok éves lakásfelújító múltra visszatekintő cégünk összeszokott csapattal dolgozik. Csak olyan szakembereket foglalkoztatunk, akik legalább 10 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, emellett kulturáltak, és dolgosak. Munkánkat a megbízhatóság, korrektség és a precizitás jellemzi legjobban.

Mi szakmai felelősségbiztosítást is vállalunk.

Mindig igyekszünk 100%-ot nyújtani, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek és tovább ajánlják cégünket. Megbízásaink egyre növekvő száma pedig visszatükrözi szolgáltatásaink magas színvonalát.

Lakossági felkérések mellett cégek, hivatalok megbízásait is vállaljuk.

Készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Segítünk elképzeléseik teljes körű megvalósításában. Az anyagbeszerzésben és színek kiválasztásában szintén szívesen segédkezünk, illetve adunk tanácsokat. Természetesen teljes mértékben ránk is bízhatják a részleteket.

 

Küldetésünk

...hogy a magyar lakásfelújító piac üde színfoltja legyünk, olyan szolgáltatást kínálva, ami minőségével, ügyfél-központú hozzáállásával és kedvező áraival hívja fel magára a figyelmet. Hogy amikor ügyfelünk egy olyan nagy változáshoz ér, mint amilyen egy lakásfelújítás szokott lenni, mi a munkánk színvonalával és munkatársaink kedvességével könnyítsük meg az első lépéseket.
 

Kérjen árajánlatot tőlünk!

Welcome 200GBP Bonus at Bet365 here.